Kies uw land:

BelgiëBelgië

Kies uw land:

PROTEQ
search

Dassy Professional Workwear

DASSY is een Europees merk van professionele werkkledij, vakkundig ontworpen voor professionelen uit diverse sectoren zoals de bouw, wegenbouw en logistiek. Met meer dan 45 jaar ervaring in de productie van werkkledij, staat DASSY professional workwear over heel Europa garant voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid.

De naam DASSY professional workwear is vandaag niet meer weg te denken op de werkvloer. Met een focus op professionele werkkledij van hoge kwaliteit, blijft DASSY via een uitgebreid dealernetwerk het marktaandeel verder versterken in meer dan 20 landen.

Sterktepunten

DASSY heeft het volledige productieproces in eigen handen. Hierdoor onderscheidt DASSY zich in een algeheel hoog kwaliteitsniveau en een grote flexibiliteit om vlot in te spelen op de specifieke behoeften van de professionele markt.

DASSY Collecties

Naar gelang de werksituatie en het beroep, stelt elke professional wel bepaalde verwachtingen aan zijn of haar werkkleding. Daarom biedt DASSY binnenin het uitgebreide gamma aan werkkleding verschillende collecties aan.

Vind DASSY online

Wil je meer over DASSY professional workwear te weten komen? Bekijk dan de online kanalen en volg het laatste nieuws op de voet.