Kies uw land:

BelgiëBelgië

Kies uw land:

PROTEQ
search

Sioen

SIOEN staat voor werkkledij van hoge kwaliteit die bescherming garandeert tegen een grote verscheidenheid aan risico’s en tegelijk een hoge graad aan comfort biedt voor de drager. Het huidig gamma is uitgebreider dan ooit: regenkledij, hoge zichtbaarheidskledij, vlamvertragende kledij, vlamvertragend-antistatische kledij,... Kortom, beschermende kledij voor elk mogelijk gevaar.

Normen

Standaarden leggen de minimale vereisten en testmethodes vast voor stoffen en naden in kleding die bescherming moeten bieden, of bepalen de vereisten voor de prestaties van individuele kledingstukken en/of ensembles.

Matentabel

Hoe de juiste kledingmaat kiezen? Dat doe je aan de hand van de SIOEN matentabel. Alle maten in de tabel zijn lichaamsafmetingen. Vind de correcte maat die met de afmetingen in de tabel overeenstemt.

Stoffen

Wat is Siopor®? Wat is Flexothane®? Kom alles te weten over de beschermende stoffen die worden gebruikt in het SIOEN gamma. Deze technologieën zorgen voor een langere levensduur van uw kledingstuk.

Wasinstructies

Hier vindt u een samenvatting van de betekenis van de was- en onderhoudssymbolen. Zoek de correcte wasinstructies op het label in uw kleding.

ILS

Met het Interchangeable Lining System of I.L.S. van SIOEN kunt u uw kleding snel aanpassen aan de wisselende weersomstandigheden door gewoon een voering toe te voegen of te verwijderen.

Meerlagenconcept

Elke laag heeft een specifieke functie en samen bieden ze altijd het best mogelijke en optimale comfort op het werk.