Kies uw land:

NederlandNederland

Kies uw land:

PROTEQ
search

Sterktepunten

DASSY heeft het volledige productieproces in eigen handen. Hierdoor onderscheidt DASSY zich in een algeheel hoog kwaliteitsniveau en een grote flexibiliteit om vlot in te spelen op de specifieke behoeften van de professionele markt.

Eigen R&D

DASSY heeft het volledige productieproces - van ontwerp tot en met logistiek - in eigen handen. Zo worden alle DASSY collecties ontworpen door een eigen creatief en ervaren Belgisch R&D team. Van styling tot verpakking, zij volgen elke stap in het ontwikkelingsproces nauwgezet op.

Eigen Productie

De productie van de werkkledij gebeurt in het eigen productiecentrum. Deze moderne fabriek beschikt over de meest recente uitrusting. Bovendien ziet een deskundig team er nauwlettend op toe dat elk DASSY kledingstuk aan alle normen en eisen voldoet om zo een maximaal kwaliteitsniveau te garanderen.

Eigen magazijn

Naast het in-house ontwerp en de eigen productie wordt ook de permanente voorraad van meer dan 500.000 stuks beheerd in het semiautomatisch magazijn, wat dagelijks een snelle en correcte naar meer dan 1000 professionele verdelers over heel Europa mogelijk maakt.

Getest door professionals: het echte werk

Bij een sterk merk hoort een sterk product en wie beter dan uzelf kan hierover oordelen? Zo worden alle DASSY collecties ontwikkeld in nauwe samenwerking met de gebruikers en schakelen we ook telkens het DASSY TESTTEAM in: een groep professionals met diverse beroepen uit sectoren die elk model uit het DASSY gamma uitvoerig testen. Zij beoordelen de kledij naar de prestaties op de werkvloer, net daar waar het telt. Hun aanbevelingen worden grondig bestudeerd en doorgevoerd in het ontwerp. Vervolgens wordt er net zolang getest tot het resultaat aan alle verwachtingen voldoet. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw DASSY kledij werd getest en goedgekeurd door professionals.