Kies uw land:

NederlandNederland

Kies uw land:

PROTEQ
search

EDGE - DYNAMIC SAFETY

Door de rijke geschiedenis waarop Edge - Dynamic Safety Europe B.V. is opgebouwd, heeft deze leverancier alle ervaren kennis in huis om een brede waaier aan kwalitatieve persoonlijke beschermingsmiddelen te produceren waarbij veiligheid en comfort voor de gebruiker centraal staan. Zowel in hun producten als in het productieproces is Edge Safety innovatief, milieubewust en flexibel. Zo streven ze ernaar om telkens opnieuw tot de beste oplossing voor de klant te komen.

Het assortiment is toegespitst op valbeveiliging, hand-, hoofd-, oog-, gehoor- en ademhalingsbescherming. Edge Safety vormt een betrouwbare en flexibele partner voor zowel Proteq zelf als onze klanten, die opnieuw kunnen vertrouwen op de reeds gekende waarden uit de vorige samenwerking. Deze nieuwe partnership zal ongetwijfeld leiden tot een optimale combinatie van kennis en kwaliteit om zo nog beter aan uw wensen te voldoen.

Valbeveiliging

Edge Safety Equipment valbescherming heeft tot doel personen te beschermen die op hoogte werken. Vallen van hoogte is de tweede oorzaak van arbeidsongevallen. De uitrusting die u moet gebruiken, is afhankelijk van de werkomgeving op hoogte. Het is belangrijk dat u de valrisico’s van uw werkomgeving goed begrijpt en het juiste type bescherming kiest.

Gehoorbescherming

Overmatig lawaai is schadelijk voor uw gehoor. Daarom biedt Edge Safety oplossingen voor gehoorbehoud. Voorkom gehoorverlies door beroepsuitoefening met de Edge Safety oordoppen. 

Ogen & Gezicht

Het oog is een essentieel zintuig dat het verdient om te worden beschermd. Op de werkplek lopen elk jaar duizenden mensen oogletsel op. Oogletsels kunnen vermeden worden door te kiezen uit ons assortiment veiligheidsbrillen en gelaatsbescherming, die het best passen bij de door u uit te voeren werkzaamheden.

Helmen

Veiligheidshelmen bieden veilige, comfortabele bescherming. De helmen hebben elegante, lichtgewicht schaalontwerpen, in hoogte verstelbare binnenwerken en comfortabele zweetbanden.

Ademhalingsbescherming

Dankzij het ruime aanbod aan producten voor ademhalingsbescherming beschikt u over talrijke mogelijkheden om uzelf te beschermen in uiteenlopende omgevingen en bij uiteenlopende werkzaamheden. Selecteer de adembescherming die het best afgestemd is op uw behoeften.

Handschoenen

Handschoenen geschikt voor alle situaties en alle werkomgevingen: snijbescherming, bescherming tegen hitte of koude, handschoenen voor chemische bescherming, ...