Kies uw land:

BelgiëBelgië

Kies uw land:

PROTEQ
search

BASIC LINE

Alles begint bij de basis. BASIC LINE staat dan ook voor kwaliteitsvolle werkkledij aan een eerlijke prijs. Deze collectie heeft alles om een complete werkoutfit samen te stellen; er is keuze uit een duidelijk productgamma, verkrijgbaar in diverse kleuren. Bovendien zijn heel wat producten in extra kleuren beschikbaar, waardoor het nu nog eenvoudiger wordt om een volledig uniforme kledingcombinatie uit te kiezen. Alle kledingstukken uit de collectie zijn vervaardigd uit kwaliteitsvolle stoffen, zo kan men in alle comfort aan de slag, elke dag opnieuw.

BASIC LINE collecties

BASIC LINE werkkledij biedt verschillende collecties aan: de Main Line & de Safety Line.

Certificeringen

Bij de gecertificeerde producten worden symbolen gebruikt om specifieke normeringen aan te duiden. Elke normering biedt u een geavanceerde bescherming.

Maattabellen

Kies de juiste maat aan de hand van de lichaamsafmetingen gespecificeerd in de BASIC LINE maattabellen. Neem uw maten volgens de tekening op het lichaam, zonder het meetlint te strak aan te trekken.

Stoffen

De kern van BASIC LINE werkkleding zit ‘m in de stof. Net daarom worden er reeds van bij de stofkeuze strenge kwaliteitseisen gesteld die daarna veelvuldig worden getest om het beste resultaat te behalen.

Kleuren

Een overzicht van alle kleuren met hun bijhorende kleurcode.