Kies uw land:

NederlandNederland

Kies uw land:

PROTEQ
search

Ons bedrijf

Proteq werd in 2002 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor PBM’s en werkkledij. Met een ruim portfolio aan kwaliteitsmerken bedient Proteq via een uitgebalanceerd dealernetwerk de volledige Benelux.

Maar Proteq is veel meer dan louter een groothandelaar, als ervaren partner vormt Proteq de actieve schakel tussen de fabrikant en de professionele handelaar. Er wordt dan ook telkens samen gezocht naar de beste oplossing binnen het uitgebreide gamma van werkkledij, PBM’s en veiligheidsschoenen.

Naast toonaangevende merken zoals DASSY professional workwear, SIOEN en Aboutblu, biedt PROTEQ NV ook de eigen BASIC LINE collectie aan, waar kwaliteit aan betaalbare prijzen centraal staat. Een sterk alternatief als aanvulling in het ruime aanbod van merken.

Overzicht merken

Proteq NV beheert een ruim portfolio aan kwaliteitsvolle merken. Zo kan steeds naar de meest geschikte oplossing gezocht worden binnenin het uitgebreide aanbod aan PBM’s en werkkledij.

Producten

Zoek het juiste product voor uw specifieke werksituatie. Maak gebruik van de uitgebreide filtermogelijkheden om het product te vinden dat perfect aan uw wensen en vereisten voldoet.

Contacteer ons

Heeft u nog vragen of suggesties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vul het online contactformulier in en wij zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.