Kies uw land:

NederlandNederland

Kies uw land:

PROTEQ
search

Polyester-Katoen#(PESCO 61, 65% polyester - 35% katoen, +/- 245 g/m²)

Deze slijtvaste vezelcombinatie zorgt voor duurzame stoffen die tegelijk ook uiterst comfortabel zijn om te dragen. De mix van polyester en katoen biedt een hoge kleurvastheid, ook bij regelmatig wassen op hoge temperatuur. Dankzij de algemeen bekende kwaliteiten vormt deze stof een vaste waarde in verschillende sectoren zoals onder meer de bouw, wegenwerken en dienstverlenende sector.

Katoen#(CO 40 - 100% katoen, +/- 300 g/m²)

Deze katoenvariant wordt gebruikt om de BASIC LINE collecties uit te breiden. Kleding gemaakt uit katoen voelt van nature steeds aangenaam. Bovendien bieden de isolerende en ventilerende eigenschappen een meerwaarde bij de toepassing voor werkkledij. De gebruikte CO 40 katoenvariant staat garant voor een sterkere en duurzame stof, wat de levensduur van het katoenen kledingstuk verhoogt. Houd bij aankoop van katoenen kledij wel steeds rekening met een krimpgevoeligheid bij de eerste wasbeurten.

Softshell#(PES 19 - 94% polyester, 6% elasthaan, +/- 280 g/m²)

Softshell is een lichte, flexibele stof die garant staat voor een hoog draagcomfort. Doordat het materiaal opgebouwd is uit meerdere gelamineerde lagen, zorgt softshell voor een uitstekende isolatie. Deze winddichte, ademende en sneldrogende stof is dan ook uitermate geschikt voor dagelijks gebruik in diverse weersomstandigheden. De binnenkant van softshell-kleding wordt vaak gevoerd met fleece om de drager extra warmte te verschaffen.

Fleece#(PES 16 - 100% polyester, +/- 260 g/m²)

Fleece is een gebreide en geruwde stof. Daardoor is het zowel flexibel als isolerend. Deze synthetische stof houdt de drager aangenaam warm, en beschikt tegelijk over een groot ademend vermogen. Aangezien fleece zelf niet winddicht is, dient de stof vaak als extra warmtelaag in combinatie met een lichte, flexibele stof zoals softshell.