Kies uw land:

NederlandNederland

Kies uw land:

PROTEQ
search

Honeywell

Honeywell Safety Products is 's werelds grootste leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en -oplossingen. Hun netwerk van productie, ondersteuning en veiligheidsspecialisten omvat meer dan 10.000 medewerkers in 30 landen. Honeywell streeft naar meer dan alleen maar het leveren van een product of een service; zij zijn vastberaden om mensenlevens te beschermen.

Honeywell Safety Products kan bogen op Honeywell International’s uitzonderlijke technologische en innovatieve capaciteiten die worden gebruikt voor het ontwikkelen van nieuwe materialen, elektronica, sensoren en communicatiesystemen.

De reeks van merken binnen het portfolio van Honeywell omvat:
HONEYWELL, HOWARD LEIGHT, MILLER, KCL, OTTER

Gehoorbescherming

Overmatig lawaai is schadelijk voor uw gehoor. Daarom biedt Honeywell oplossingen voor gehoorbehoud. Voorkom gehoorverlies door beroepsuitoefening met de Honeywell oordoppen en geluidsreducerende oorkappen.

Ogen & gezicht

Het oog is een essentieel zintuig dat het verdient om te worden beschermd. Op de werkplek lopen elk jaar duizenden mensen oogletsel op. 90% Van deze ongevallen kan worden vermeden als er geschikte oog-, gezicht-, hoofd- en lasbescherming wordt gebruikt.

Bescherming tegen lassen

Bij alle laswerkzaamheden bestaat er een constant risico voor de lasser en voor diegenen die zich in zijn directe omgeving bevinden. Door de juiste bescherming te dragen kan het lasproces zonder gevaar worden uitgevoerd.

Helmen

Veiligheidshelmen bieden veilige, comfortabele bescherming. De helmen hebben elegante, lichtgewicht schaalontwerpen, in hoogte verstelbare binnenwerken en comfortabele zweetbanden.

Ademhalingsbescherming

Dankzij het ruime aanbod aan producten voor ademhalingsbescherming beschikt u over talrijke mogelijkheden om uzelf te beschermen in uiteenlopende omgevingen en bij uiteenlopende werkzaamheden. Selecteer de adembescherming die het best afgestemd is op uw behoeften.

Handschoenen

Handschoenen geschikt voor alle situaties en alle werkomgevingen: snijbescherming, bescherming tegen hitte of koude, handschoenen voor chemische bescherming, ...

Beschermende wegwerpkleding

Dankzij de technische kwaliteit van de stoffen en de doordachte snit van de kleding blijft u in alle comfort optimaal beschermd op het werk. Beschermende kleding wordt opgesplitst in 3 categorieën naargelang het gevaar en 6 beschermingsniveaus, gedefinieerd door de Europese unie.

Valbeveiliging

Valbescherming heeft tot doel personen te beschermen die op hoogte werken. Vallen van hoogte is de tweede oorzaak van arbeidsongevallen. De uitrusting die u moet gebruiken, is afhankelijk van de werkomgeving op hoogte. Het is belangrijk dat u de valrisico’s van uw werkomgeving goed begrijpt en het juiste type bescherming kiest.