Kies uw land:

NederlandNederland

Kies uw land:

PROTEQ
search

Oplossingen voor gehoorbehoud
Laat het niet voor dovemansoren zijn!

Gehoorverlies door lawaai gebeurt zelden in korte tijd. Het stapelt zich doorgaans in de loop der tijd op bij iedere onbeschermde blootstelling aan gevaarlijk lawaai. Wij worden geboren met ongeveer 20.000 haarcellen in elk oor. Boven 80 decibel (blootstelling 8 uur) kan lawaai deze haarcellen verwoesten en geleidelijk leiden tot doofheid. Deze doofheid is helaas onomkeerbaar, maar deze is wel geheel te voorkomen.

Om preventie-adviseurs te ondersteunen om effectieve en passende gehoorbeschermingsprogramma's te ontwikkelen en in te voeren biedt Howard Leight een grote reeks oplossingen: innovatieve producten, advies, opleidings- en trainingshulpmiddelen en het aanmeten op de werklocatie om zeker te stellen dat de gehoorbeschermers de drager ook goed passen. Het merk Howard Leight is een wereldwijde leider in passieve- en intelligente gehoorbeschermingsoplossingen en de oprichter van het HearForever® gehoorbeschermingsinitiatief.

Laten wij een einde maken aan gehoorverlies! Kies de gehoorbescherming die het best bij u past en die u 100% van de tijd comfortabel kunt dragen, wanneer u bent blootgesteld aan lawaai.