Kies uw land:

NederlandNederland

Kies uw land:

PROTEQ
search

Geavanceerde lenscoatingtechnologie

Of het probleem nu het beslaan van de binnenkant van de lens of externe krassen is, de lenscoatings van Honeywell bieden een oplossing die geschikt is voor vrijwel elke werkomgeving.

 • SUPRA-DURA®-ANTIKRASCOATINGS
  In omgevingen waar grote hoeveelheden deeltjes kunnen rondvliegen en waar bekraste lenzen een groot probleem vormen heeft onze nieuwe, geavanceerde Supra-Dura® antikras (K)-coating een levensduur van 5 keer* langer dan de meeste antikrascoatings die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
   
 • DURA-STREME® antidamp Fogban/ANTIKRASCOATINGS
  Dura-streme®-technologie biedt de gerenommeerde voordelen van onze antikras- en Fogban-coatings op een enkele lens: de antikras (K)-coating van Honeywell beschermt het externe oppervlak van de lens door weerstand tegen chemische stoffen en krassen te waarborgen, terwijl de Honeywell Fogban-coating aan de binnenzijde (N) het zicht behoudt in omgevingen waar de druk van warmte, vochtigheid en de fysieke druk een integraal onderdeel van het werk vormen.
 • KLAAR VOOR ALLE OMSTANDIGHEDEN
  De Adaptec 4A+ lenscoating voldoet aan (K & N) aan beide zijden van de lens en garandeert uitstekende Fogban-, antistatische- en krasvaste eigenschappen.
   
 • HONEYWELL-ANTIKRASCOATING
  Onze antikrascoating blijft een van de meest bestendige antikrascoatings ter wereld. De coating is permanent gehecht aan de lens en slijt niet, zelfs niet na herhaaldelijke reiniging, en biedt een verhoogde weerstand tegen krassen en chemische stoffen.
   
 • HONEYWELL Fogban-COATING
  Onze Fogban-coating voorkomt beslaan zodat een helder zicht wordt behouden onder omstandigheden met extreme vochtigheid en extreme temperaturen. Deze coating hecht zich permanent op de lens en combineert twee functies.
  Wanneer de lens aan vocht of damp wordt blootgesteld, absorberen de hydrofiele eigenschappen het vocht van de bril en geven dat vervolgens af. Indien de lens het verzadigingspunt bereikt, nemen de hydrofobische eigenschappen het over en voeren het vocht van de lens af.


*Vergelijkbare test voor levensduur uitgevoerd met de Bayer-afschuringtestmethode. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van de omgeving en het gebruik.